Reviews

 

 

In the realm of magic, gratitude flows like a potent elixir. I humbly request you to leave behind a sparkling review, illuminating the hearts of those who seek the wonders of this mystical journey.

Laat dankbaarheid vloeien als een krachtige elixer. Ik vraag u nederig om een ​​sprankelende recensie achter te laten, die de harten verlicht van degenen die op zoek zijn naar antwoorden op hun reis.

 

Reactie plaatsen

Reacties

Rahma
8 dagen geleden

Jazmin is een lieve jongen moeder waar je je zelf in herkent. Geen poespas maar duidelijke taal om jou verder te helpen. Ze is eerlijk en oprecht en kan je helpen een opzet te maken voor een behandelplan.

Douaa
9 dagen geleden

Ik heb 2 dagen geleden een reading gedaan en eerlijk vond ik het niks , ze praat snel en onduidelijk, en ze zegt tegen mij nog dushi maar dat had gehoeven, maar goed ze zei oww ik vind het heel jammer voor je dit dat …
Ik vind echt zonde van me €28

Caby Tijsse Klasen
20 dagen geleden

Hoi Jazmin, ik heb gisteren een reading van je gehad betreft mijn overleden vader.
Zo geweldig! Je noemde zulke specifieke dingen. Je hebt mij echt geholpen. Maar het zal nog even duren voor ik alles een plekje heb kunnen gegeven.
Wellicht komen we elkaar nog eens tegen. X Caby

Malissa
2 maanden geleden

Jazmin Ik kom volgens mij al een jaar bij jou en je heb mij zoveel geholpen. Sinds de removel die ik bij jou heb gedaan zijn er meer positieve dingen in me leven gekomen en daar ben ik je echt dankbaar voor ook dat je altijd voor me bent als ik je nodig heb.

Ik zie de laaste paar maanden veel veranderen in mezelf kwa Ontwikkeling door jou hulp.

Ook heb ik vaak reading bij jou gehad en alles klopte en kwam ook uit.

Girll you are the best!!❤️
Dank je wel voor alles.

Saskia de jong
3 maanden geleden

Ik zou graag een reading willen hebben ivm mijn overleden dochter en kleindochter. Wat rekent u hiervoor..

Amber
3 maanden geleden

Ik heb in november in een reading gehad en werd me toen gevraagd of ik een miskraam had gehad en dat was toen toevallig 1 dag voor de reading.
Jazmin vertelde me dat het een meisje was maar ze nog niet klaar met mij was en bij me terug zou komen!

Een maand later ben ik weer zwanger geworden en nu 16 weken zwanger ben van… een meisje! Jazmin had gelijk mijn meisje is weer bij me terug!

Ik wil je onwijs bedanken voor het stukje verwerking wat je mij toen hebt geboden toen het verdriet nog vers was en ik het allemaal een plek moest geven! Toen je zei ze komt weer terug was meteen mijn vrede daar❤️

Nogmaals bedankt voor de geweldige Reading en wellicht tot een volgende

Liefs Amber

Mirella Hamminga
6 maanden geleden

Heb vandaag een reading gehad en voelde me erna gelijk een stuk lichter .
Alles wat ze zei klopte en ben blij dat er betere dingen op me pad gaan komen .
Bedankt Jazmin

astrid romp
8 maanden geleden

Privé sessie 60 minuten via social deal. Graag als het kan in een weekend.

Lieve groet,

Astrid Romp
0613613671

Sha
9 maanden geleden

Ik heb gisteren een reading met Jazmin gehad. Een lieve, spontane dame die het niet mooier maakt dan het is. Ze heeft een aantal dingen gezegd die ik niet leuk vond, maar ze had wel echt gelijk😅 ik moet aan mezelf werken en heb ook al een sessie geboekt om mij te healen. Ben zo benieuwd hoe ik me daarna zal voelen🥰

Sacha
9 maanden geleden

Via socialdeal bij Jazmin terecht gekomen.
Grappig om te horen dat ze vroeg waarom ik een reading wilde,omdat ik al zo goed op weg ben.
Toch ik ik uiteraard nog een voor mij belangrijke vraag.Jazmin heeft toen dingen gezegd waarvan ik nog zoiets had van yeah right.
Maar zoals ze aangaf hoorde inderdaad die zelfde week datgene wat zij voorspelde.Daarna is het alleen maar beter geworden en heb ik Jazmin op de hoogte gehouden.En heel lief krijg ik ook steeds antwoord van Jazmin.
Je bent inderdaad een topper en ik blijf je op de hoogte houden!